Nye regler åpner for billigere chartertur

Leave a Comment
I dagens nettutgave av VG kan vi lese at EU gjør om reglene når det kommer til refundering av penger ved forsinkelse av fly. Reglene er som følger:


* 250 euro i refusjon for turer på under 1500 km.

* 400 euro for turer innen EU/EØS-området på over 1500 km eller for andre flygninger mellom 1500 km og 3500 km.

* 600 euro for alle andre flygninger.

(Sakset fra VG.no)

Dette kan bety en hel del for oss charterturister med ønske om å få igjen litt av pengene dersom man blir "stuck" i Alanya, Ayia Napa eller et av de andre partydestinasjonene.
Read More

Dette må du bare finne deg i, charter-svein!

Leave a Comment

Noen ganger blir ikke charterferien det du ønsker at den skal bli. For å få igjen penger eller refundert alle kostnader rundt hele turen, så må du klage til noe som heter Klagenemda (originalt navn). Men det er ikke alle sydenferie som verken blir billige eller gode. Her er en liten oversikt over hva som ikke dekkes av Klagenemda:

- Insekter
- Dårlig renovering på hotellet (opptil en viss grad)
- Små flyforsinkelser
- Dårlig vær

Dette er fire ting som kan gå galt uten at du får igjennom charter-klagen din hos Klagenemda. Da er det bare å bite tenna sammen og håpe på at neste charterferie blir bedre enn det denne var!
Read More

Ut på cruise i år? Her er det beste av det beste!

Leave a Comment
VG har i dag en artikkel om cruiseskip som har sin jomfruseiling om ikke mange månedene. Her finner du alt fra blodferske nyheter til skip som står klare i midten av 2010. Samtlige av skipene har enormt flotte fasiliteter, noe som gjenspeiles på bildene i artikkelen. Noe av det de moderne cruiseskipene kan friste med er følgende:

- Golfbane
- Stor vannsklie
- Balkongsuiter med utsikt fra "hotellrommet"
- Firedimensjonel kino
- Glassblåser-verksted (!)

Med andre ord... det er (nesten) noe for en hver smak dersom du ønsker deg en het partyferie eller en rolig avkobling fra hverdagen til neste år.
Read More

Hvorfor velge Ibiza som partydestinasjon?

Leave a Comment

Ibiza seiler som vanlig opp som den største partybyen i 2010. For mange ligger Ayia Napa, Magaluf og Playa del Carmen like høyt på lista, men tradisjonen med å dra til Ibiza vil tydeligvis ingen ende ta for nordmenn og harry engelskmenn. Her er en liste over argumenter som burde gi deg nok grunner til å vurdere Ibiza som din partydestinasjon i 2010.

2009 var en ganske dårlig år for Ibiza og antall besøkende redusert med en del prosent, noe som gjorde turistnæringen bitre. Det var noen rabatter å hente, både på hotell og charterreiser, mot slutten av sommeren, og du kan forvente at disse rabatter å fortsette gjennom hele sommeren 2010, med mindre finanskrisen skal gå helt av skaftet og klare å eliminere seg selv på veldig kort tid.

Du kan være heldig å møte på en av de mer kuriøse stedene på Ibiza - nemlig homsehovedstaden. Ibiza Town er hjem til mange av de homofile reisende som velger å legge ferien sin til sydlige strøk i sommermånedene. Besøk Sa Penya-området langs havnen for å oppleve den homofile siden av Ibiza. Forvent trange gater fylt med barer, nattklubber og et par
restauranter.

Det trengs ikke å letes godt for å finne det yrende nattlivet på Ibiza. Lekre damer, herlige barer med god stemning og mange andre som ønsker akkurat det samme som deg - å bli full sammen med andre likesinnede skandinaviere og engelskmenn. Ibiza går som "partydestinasjon nummer èn" hos mange, noe som på en måte er forståelig.


Ut over dette, så er det kanskje ikke så mye mer å si om Ibiza som partydestinasjon. Men det er absolutt verdt å prøve seg på en liten tur dit dersom du ikke allerede har gjort det. "Ibiza is the never ending party place!"
Read More

Playa del Carmen - et perfekt sted for fyll og festing!

Leave a Comment

De hvite strendene på Playa del Carmen har tidligere blir kåret til verdens beste strender å oppholde seg på, noe som blir veldig klart når du ankommer Mexico. Ikke bare har Playa del Carmen fine strender, men de har også et utrolig godt og yrende uteliv til manges store overraskelse. Det er hit ungdommen kommer for å feste når Cancun, Mexico ikke ligger på toppen av folks ønskeliste lengre!

Den hvite sanden under vannflaten gløder i rike nyanser av blått og turkis som bare finnes her på utvalgte steder av partydestinasjonen Playa del Carmen. Noen ganger i fjæra er så grunt at du kan gå hele veien ut til korallrevene som ligger og butter utenfor de hvite sandstrendene. Dette korallrevet er en skattekiste av dyreliv og koraller. Som du kan forestille deg, dykke og snorkle er to av Playa del Carmens beste aktiviteter, noe du kan kombinere med at stedet er en herlig partydestinasjon!

Playa del Carmen er perfekt posisjonert rett ved partydestinasjonen Cancun. På Playa del Carmenss nordlige kyst, ligger Coco Beach. Coco Beach er nydelig, og et flott sted å gå hvis du ønsker å unngå folkemengden. Her finner du alt fra beach partys til avslappende dager med kritthvit strand, turkis vann og herlige mennesker. Playa del Carmen kan absolutt anbefales som partydestinasjon!
Read More

Verdens 10 beste party-byer? Tvilsomt

34 comments
I dagens nettutgave av VG kan vi lese om verdens 10 beste partybyer i følge Verdens Gang.

Her er VGs liste:
1. Belgrade, Serbia.
2. Montreal, Canada.
3. Buenos Aires, Argentina.
4. Dubai, United Arab Emirates.
5. Thessaloniki, Greece.
6. La Paz, Bolivia.
7. Cape Town, South Africa.
8. Baku, Azerbaijan.
9. Auckland, New Zealand.
10. Tel Aviv, Israel.

Beograd? Verdens beste by å feste i? Hva med Cancun, Mexico eller Ayia Napa på Kypros?
Read More

Top 5 best night clubs in San Francisco

1 comment

This is a list of the top 5 best night clubs in the centre of San Francisco. San Francisco is a city and a county in the state of California on the west coast of the United States, which might be the best country in the world for partying. The city is the fourth largest in California with its 750 000 inhabitants. The city is also famous for their greit party life, and San Francisco is definately one of the world's best party places!
1. 26 MIX

26 MIX is one of the largest nightclubs in the centre of San Francisco, and talented DJs are playing here the whole week. Great live music and lots of young and nice people are partying at "26 MIX" every day.
2. Hush Hush

Hush Hush is definately a place to be if you got some extra cash in your pocket and some great looking clothes. Here you will find business men and girls (also called gloryhunters) looking for some money-strong men. Great party place in San Fransisco.
3. Club Deluxe
At Club Deluxe, you got it all. Great live music, pizza-serving and a "Smoking allowed"-sign. If you don't like the style at Club Deluxe, you don't like the San Fransisco-style at all. Many people are coming to San Fransisco just to look at the night life, and Club Deluxe is absolutely worth the money it costs to come in.
4. Dolce

As the name says (Dolce & Gabbana), Dolce is a place to be if you want it classy. Great cocktails with beautiful taste, goodlooking guys and girls.. everything is perfect. This is a great nightclub and a great party place because it is located downtown right next to one of the best hotels in San Francisco.
5. Rockit Room

Rockit Room has earlier been a museum, but is now a night club in San Francisco. Many people are coming here. But I have to say; this is not a special good party place. It's more chilled people with chilled live music, but some people like that too!

That was a list of the top 5 best night clubs in San Francisco. More to come from world's best party places!
Read More

Ønsker du deg en romantisk ferie med kjæresten?

Leave a Comment
Sjekk ut denne nye siden som omfatter en romantisk ferie sammen med kjæresten din. "Romantisk ferie" gir deg reisetips til inn- og utland der du finner billige, smarte og eksotiske romantiske reiser.

Internettsiden er http://romantiskferie.blogspot.com/

Har du ytterligere spørsmål om vårt samarbeid med "Romantisk ferie", legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet.
Read More

Forelsket meg i AYia Napa

2 comments
Var en uke i Ayia Napa i Juli, forelsket meg i plassen. Litt dyrt partyliv. Ble meget overasket over hvor høy standard kjøkkenet holdt, maten var prima. Jeg bodde på et sentralt, rolig strandhotell så jeg hadde valget om party eller ikke.

Du som europeer må vertfall prøve Efterfesten.com sitt party konsept. Med Grabbarna Grus, Blue Moon Bar og Aqua Nattklubb i spissen..for et hærlig sirkus i damer,fyll å party! Waterworld er også verdt å sjekke ut, mye skøy å finne på i vannparken. Britene har en sinsyk nattklubb i The Castle,der havnet jeg mange kvelder.Alle disse ligger i umiddelbar nærhet til klostertorget som er Napas PARTY-sentrum. Utfordrer deg dessuten med en tur i slingshot på tivoliet ved stranda, sykeste jeg har gjort noen gang. Når det kommer til butikker er det _MYE_ fett å få kjøpt.

Også dyre merkeklær og billige fake. Været var konge når jeg var der i midten av juli, sank aldri nedenfor 30grader på 1 uke. Ikke engang om natten.
Uansett så anbefaler jeg plassen på det sterkeste, jeg skal også tilbake i 2010.

Elsker Ayia Napa 2010!
Read More

Ayia Napa - verdens beste party destinasjon

Leave a Comment

Opprinnelig var Ayia Napa var en liten fiskerlandsby med rolige omgivelser og knapt et lite veikryss. Men nå er det så mye, mye mer. Ayia Napa er kjent for sine ville nattklubber, hyrige nattliv og utagerende festkvelder. Til tross for utvikling av nattlivet og turismen, lever fortsatt mange i Larnaca og Ayia Napa av fiske og jordbruk.

Det er flere strender med flotte turkise vannet, men den mest populære blant den yngre garde må være Nissi Beach som ligget et par minutter unna sentrum. Her finner du alt fra rolige kvinner og menn til barer, levende musikk og alkoholisert underholdning. Macronissos Beach er populær blant lokalbefolkningen, men her finner du også turister som er på fylleferie til Ayia Napa.

Spise ute er svært populært med mange restauranter å velge mellom, og du finner både mexicanske, italienske og andre varianter hvis du leter litt. Noen av de mest populære restaurantene kalles Los Bandidos, en svært populær meksikansk restaurant, og den japanske Sapporo som tilbyr førsteklasses sushi. Senere på kvelden finner du svært mange barer og puber å kose deg i dersom du ønsker dette. Samtlige barer og puber i Ayia Napa finner du i hovedgaten. Nattklubbene, både på hotellene og ellers i Ayia Napa, stenger omtrendt rundt klokken 5 på morgenen! Det er et utrolig godt og langtlevende nattliv på Kypros!

Det er mange hoteller å velge mellom i Ayia Napa. Alt fra 2-stjerners med begredelige fasiliteter, opp til 5 stjernes luksushoteller. De aller mest eksklusive hotellene på Ayia Napa "the best party place in the world" finner du ved Nissi Beach. Men disse hotellene er forbeholdt litt eldre mennesker med barn osv. For folk som skal på fylla i Ayia Napa, blir Napa Plaza Hotel i sentrum av byen er et godt valg.
Uansett valg av hotell, party destinasjon eller annet, ønsker vi deg og dine en god tur!
Read More

It's always sunny in the party destination of Magaluf

Leave a Comment

It's nearly always sunny in the party destination Magaluf, which is located on the Spanish Island of Majorca - the country that won the European championship in 2008. Magaluf have been a party destination capital for many year, but it's not before 2000 that Magaluf has taken over many flights from Great Britain, Norway and Sweden. This is a great party place!

Imagine the cleanest, white sand beaches, warm, sunny days with a touch of the Maldivis. You also got the hottest night clubs, the best nightlife and tourquise clear water. Yes, sir. This is you Magaluf holiday - and it's not far away to come true.

There's no mather how old or young you are. You can be 17 years old partying with your friends and other people coming to Magaluf from Europe, og you can be 40 years old having your family over. Anyway; your Magaluf holiday is one you will never forget and will most likely repeat.

Just 15 miles from Palma Airport, you find Magaluf. And here you'll find great places to sleep and live. There's a lots of good hotels in Magaluf, and many of them are for people that want to party in Magaluf. But you can just ask the hotel host wether it is a party hotel or a sleep hotel. You find both in Magaluf - one of the World's best party places.

Your only challenge will be trying to choose between the things you can do while a guest in Magaluf. There are the nearby water parks; Marineland, Aqualand and Western Water Park - that provide amusement for those of every age. Nightlife with beers, great drinks, a lots of single men and ladies are not the only assument to find in the centre of Magaluf. But this is absolutely one of the World's best party places!

Read More

Frister det med skiferie til alpene?

Leave a Comment

Dersom det nå frister med en skiferie til Alpene, så har du funnet frem til riktig bloggpost. For det helt nye nettstedet "Eksotiske skiferier" har nettopp åpnet, og er klare til å tilby skiferier til hvermannsen.

Eksotiskeskiferier.blogspot.com kan garantere deg en kickstart på skisesongen!
Ved å etter hvert presentere sine samarbeidspartenere, finner du gode tilbud og herlige referanser på hjemmesiden deres. Dette må være Norges beste sted å lese om skireiser til utlandet!

Her finner du bilder, informasjon og reiseguider om skiferier til utlandet. Kjente destinasjoner som Bulgaria, Alpene og Colorado er alle inkludert. Ta en kikk da, vel!
Read More

Skiathos og Skopelos - fyll, fest og fanteri!

1 comment


For den jevne charterturist er navnene "Skiathos og Skopelos" ukjente blad. Øyene, som med sitt greske navn får deg til å tenke på krystallklart vann og eksotiske drinker, har allerede seilet opp som neste års partydestinasjon nummer 1 og 2.

De mer kjente storebrødrene Ayia Napa, Magaluf og Hersonissos vil muligens få en liten tilbakegang fra året 2008 (noe som bare skulle mangle). Og skal vi tro VG Netts artikkel, så blir det nok av jenter å svinge seg med på disse to øyene.

Et knippe partydestinasjon som ennå ikke er fullt utviklet kan være nokså gøy å få med seg. Om et par år kan du skryte av å ha "vært med på verdens første partysommer på Skiathos!". Wohoo!
Read More
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden
Drevet av Blogger.

Hot News

Blog Top Sites

Travel Blogs TopOfBlogs Local Directory for Atomic City, ID Blog directory Pagerank Top Travel (Things to Do) - TOP.ORG