Ny hjemmeside med kinesisk lagersalg!

Leave a Comment
Ønsker du å kjøpe falske merkeklær fra Kina? Hva med herlige og moteriktige skjorter, gensere og liknende til helt sinnsyke priser fra et kinesisk lagersalg? Dette kan fort være drømmen for alle, men nå er drømmen endelig satt ut i live.

Skal du ha deg noen fete skjorter til din partyferie, så er dette siden du må sjekke innom!

Den nye nettsiden www.kinesisk-lagersalg.com har inngått et samarbeid med flere av de største aktørene i Kina som selger falske merkeklær, billig elektronikk og liknende. Nå trenger du ikke lengre dra på marked i Tyrkia for å sikre deg noen fine kopier eller skaffe deg en ny, billig MP3-spiller. Det virker kanskje for godt til å være sant, men ta en tur innom www.kinesisk-lagersalg.com og sjekk ut utvalget!

Det finnes ingen liknende sider i hele Norge, og dersom lommeboken din ikke tillater deg å bruke rundt 1000 kroner på en pique-skjorte, så er kanskje det enkle ofte det beste?
Prøv i hvert fall å ta en tur innom det kinesiske lagersalget!
Read More

Ingenting er som en partyferie til England!

1 comment

I dagens VG kan vi lese at pub-bransjen i England sliter. Det blir lagt ned opp til 20 puber ukentlig, og nattlivet er i drastisk endring. Om dette skyldes de nye menneskene som kommer til England, eller moderniseringen av drikkekulturen er ikke godt å vite.

Men det som er godt å vite er hvordan en ekte partyferie til England er. Om det er til Newcastle, Bristol, London eller Manchester - publivet er herlig uansett. Her drikkes det brunt øl med masse skum. Legger du på billige drinker, helt OK damer og masse feststemte folk, så har du beskrevet utelivet i England på en god måte.

Det er kanskje ikke det samme som å dra til syden på flatfylla, men fylla oppleves på en helt annen måte i England. Og det er kanskje til det bedre...
Read More

Hvorfor dra på partyferie når du kan leie en partybuss?

Leave a Comment

Mange i Norge kjenner til russetiden, og mange i Norge kjenner til russetiden i Bærum. Flatfylla med øl, søle, Tryvann og slike ting gjør den norske russefeiringen til en av World's best party places. Så dersom du noensinne føler for å dra opp russefeiringen igjen, så kan det være godt mulig å ta en kikk på muligheten ved å leie en partybuss. Ikke bare er det billig - det er også svært herlig å ta seg en tur i en rullende partybuss med herlige venner og fine damer!

Det er veldig mange som ønsker å gå ut om natten og feste. En partybuss
brukes hovedsakelig til personlige fester, bryllup, utdrikningslag, byturer, bursdagsfeiringer og til og fra diverse nattklubber og barer. Det er altså et bredt spekter av hva du kan bruke partybussen din til. Det er alt fra rulling (a là russefeiring) til bursdagsfeiring. Fylla blir det vel uansett.

Fordelen med å leie en partybuss er at man kan bevege seg fra ett sted til et annet enkelt uten å bekymre kjøring og sikkerhet. Dette er fordi de fleste av disse kommer med en sjåfør. De fleste partybussene har funksjoner som AM / FM stereoanlegg, en CD-spiller, oppgraderte seter, laser- lys, toalett og mange festklare venner som er klare for et skikkelig party. Enten man trenger en fest buss for en bursdagsfeiring eller ikke, kan man som regel leie en partybuss over hele natten.

En partybuss kan leies for en dag, uke eller måned. Sjåførens tips (dersom man skulle tenke på å gi sjåføren noe tips) er ikke inkludert i prisen. Bestillinger for en partybuss må gjøres så raskt som mulig, spesielt om sommeren. Noen ganger et depositum er nødvendig å gjøre en bestilling og blir vanligvis brukt til ens generelle kostnader.

En partybuss er altså et greit alternativ til å dra ned på Party Places som Ayia Napa, Magaluf og Cancun. Men det finnes altså også veldig mange som velger å dra til disse Party-stedene, da disse er kjent som World's best party places. Om du ønsker mer informasjon om verdens beste partydestinasjoner, så er det bare å legge igjen en comment!
Read More

Skjønnhetstips- til deg som skal på partyferie!

Leave a Comment
Om du lurer på dette med skjønnhet og velvære, så kan du være sikker på at du ikke er alene. Det kryr av mange tips og triks der ute på internett som skal lokke deg inn i diverse feller dersom du lurer på ting som hvordan bli kvitt kviser, hvordan skaffe deg bedre selvtillit og ting som dette. Denne bloggen handler utelukkende om Botox, og vil ikke kunne gi deg skikkelig svar på generell hudpleie-ting.

Derfor er bloggen skjønnhetstips opprettet. Ikke bare er Skjønnhetstips en blogg for deg som kun ønsker å bli penere, den er også i stand til å fortelle deg hvordan du skal ta vare på den allerede pene huden din og forbli pen. Ønsker du et fint ytre kombinert med et fint indre, så er skjønnhetstips bloggen for deg!

Linken er: http://skjonnhetstips.blogspot.com/
Read More
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden
Drevet av Blogger.

Hot News

Blog Top Sites

Travel Blogs TopOfBlogs Local Directory for Atomic City, ID Blog directory Pagerank Top Travel (Things to Do) - TOP.ORG