Voldtekt i Alanya

Leave a Comment

Som mange kanskje har fått med seg, så driver vi nesten en svertekampanje mot "partystedet" Alanya om dagen. Ikke bare får det dårlig PR fordi det egentlig ikke er så jævlig bra uteliv der, men nå i det siste har det virkelig kommet en voldtektsbølge i Alanya som ikke er helt heldig.

For vi må faktisk være helt ærlige; om Alanya skal fortsette å være et sted som folk drar til på grunn av kritthvite strender og høy temperatur, så må nesten lokalbefolkningen stå til tjeneste med noe annet enn kvinnediskriminerende kultur og utførelse av voldtekter. Utrolig mange kvier seg for å dra på ferie til Tyrkia generelt - med svært god grunn.

Om dere ønsker å lese mer om voldtekter i Alanya, så kan dere gjøre det via denne linken:

Voldtekt Alanya på partyferie.com!
Read More

Fem grunner til å ikke dra til Alanya på sydenferie

Leave a Comment

Her får du servert 5 relativt ferske og gode grunner til å ikke velge Alanya som sted for sydenferien din. I år 2010 har Alanya pådratt seg et ganske rufsete rykte som et sted der mennesker uten moralsk tankegang ferdes. Det har også vært en del voldtekter i Alanya, noe som gjør at det kanskje ikke er like interessant å dra til Tyrkia nå som det har vært tidligere. Her er fem gode grunner til å ikke velge Alanya som sydenmål i hvert fall:

1. Mange voldteker. Det er faktisk Alanya som topper voldtektsstatistikken i hele Europa, noe som bør være grunn i seg selv til å ikke velge Alanya som sydendestinasjon.

2. Korrupt politi. Tyrkisk politi har sjelden fått skryt fra utenlandsk hold - med god grunn...

3. Flere gutter enn jenter. Dette kan være avskrekkende både for jentene og guttene her hjemme i vesten. Mange lokale gutter søker seg ut i Alanyas uteliv for å jakte på blonde kvinner, noe som gjør at ikke alle får det like lett ute på byen i Alanya...

4. Ofte rasistisk motiverte tyrkere som drar på byen i Alanya. Mange av de innfødte som drar på byen i Alanya har et litt snevert syn på mennesker med blondt hår og blå øyne. Dessverre fører det ofte til underkastelse i form av slosskamper og voldtekter.

5. Dyrt å fly til Tyrkia. Du kan jo sammenlikne prisene på forskjellige flyselskaper, og se hvor mye dyrere det er å dra til Tyrkia enn for eksempel til Magaluf i Spania. Egentlig litt rart at tyrkerne har klart å opprette en partydestinasjon i et land som er så langt unna Skandinavia.

Om du ennå ikke er fraskrekket tyrkernes milde mottagelse i Alanya, så anbefaler jeg at du leser en artikkel som er skrevet på Partyferie.com .
Read More

Utelivet i Warszawa - verdt å oppleve

Leave a Comment

Som mange andre, så har jeg noen byer på samvittigheten hva angår festing i de virkelig store byene i Europa. Moskva, København, Amsterdam og nå til slutt... Polens Warszawa. Og for en opplevelse det er å komme til en av de fattigste byene i Europa og oppleve et uteliv som er helt sinnsykt!

Warszawas uteliv er noe av det bedre jeg har opplevd. Lettkledde damer, utrolig mange diskoteker å oppleve, en sinnsyk stemning blant polakkene og haugevis av turister som var klare til rett og slett å ta byen med storm. Det er ikke rart at Warszawa ofte går under navnet "partyhovedstaden i Øst-Europa".

Jeg og min kone dro på ferie til Warszawa for å nyte kalde pils og drukne i usympatiske øst-europeere. Nok om det siste - de fikk vi oppleve på veldig nært hold, for å si det sånn. Men når natten nærmer seg og folk er på vei ut i gatene, så er det ingenting som er bedre enn å dra på ferie til Warszawa. Utelivet i Warszawa er nok blant de beste i verden - og det er ikke tull engang.

Lonely Planet utgir hvert år en liste over de mest besøkte partystedene i Europa, og Warszawa kom på en klar andreplass etter partykongestedet Amsterdam. Og om vi innrømmer at det mest er hasj og billige kvinner som får folk til å dra til Amsterdam, så står vi igjen med Warszawa sitt uteliv som Europas beste (!)! Det hadde du nok ikke trodd for et par år siden.
Read More
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden
Drevet av Blogger.

Hot News

Blog Top Sites

Travel Blogs TopOfBlogs Local Directory for Atomic City, ID Blog directory Pagerank Top Travel (Things to Do) - TOP.ORG