Ayia Napa - verdens beste party destinasjon

Leave a Comment

Opprinnelig var Ayia Napa var en liten fiskerlandsby med rolige omgivelser og knapt et lite veikryss. Men nå er det så mye, mye mer. Ayia Napa er kjent for sine ville nattklubber, hyrige nattliv og utagerende festkvelder. Til tross for utvikling av nattlivet og turismen, lever fortsatt mange i Larnaca og Ayia Napa av fiske og jordbruk.

Det er flere strender med flotte turkise vannet, men den mest populære blant den yngre garde må være Nissi Beach som ligget et par minutter unna sentrum. Her finner du alt fra rolige kvinner og menn til barer, levende musikk og alkoholisert underholdning. Macronissos Beach er populær blant lokalbefolkningen, men her finner du også turister som er på fylleferie til Ayia Napa.

Spise ute er svært populært med mange restauranter å velge mellom, og du finner både mexicanske, italienske og andre varianter hvis du leter litt. Noen av de mest populære restaurantene kalles Los Bandidos, en svært populær meksikansk restaurant, og den japanske Sapporo som tilbyr førsteklasses sushi. Senere på kvelden finner du svært mange barer og puber å kose deg i dersom du ønsker dette. Samtlige barer og puber i Ayia Napa finner du i hovedgaten. Nattklubbene, både på hotellene og ellers i Ayia Napa, stenger omtrendt rundt klokken 5 på morgenen! Det er et utrolig godt og langtlevende nattliv på Kypros!

Det er mange hoteller å velge mellom i Ayia Napa. Alt fra 2-stjerners med begredelige fasiliteter, opp til 5 stjernes luksushoteller. De aller mest eksklusive hotellene på Ayia Napa "the best party place in the world" finner du ved Nissi Beach. Men disse hotellene er forbeholdt litt eldre mennesker med barn osv. For folk som skal på fylla i Ayia Napa, blir Napa Plaza Hotel i sentrum av byen er et godt valg.
Uansett valg av hotell, party destinasjon eller annet, ønsker vi deg og dine en god tur!
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Drevet av Blogger.

Hot News

Blog Top Sites

Travel Blogs TopOfBlogs Local Directory for Atomic City, ID Blog directory Pagerank Top Travel (Things to Do) - TOP.ORG