Gave fra Lufthansa - bestill nå!

5 comments

I lys av en feil i systemet til Lufthansa, blir det nå lagt ut billige billetter til de som er kjapt ute med å bestille hos selskapet Lufthansa. Du får ikke refundert billetten, men dermed får du et gavekort på rundt 700 kroner som må benyttes hos Lufthansas leverandører.

"Jeg har jobbet i selskapet i ti år, og aldri hørt om noe lignende. Det er helt vilt", var kommentaren fra kommunikasjonsrådgiveren i Lufthansa. Noe vi i World's best party places skjønner svært godt.

Det er altså ikke mulig å opprette noe røverkjøp for øyeblikket, men dersom systemet skulle kræsje igjen, så er det bare å være på vakt for reiser til partydestinasjoner til rundt 100-lappen!

Les mer om saken her.
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

5 kommentarer:

 1. Litt overrasket over at flyselskapet ikke må ut med reisen, på turistklasse. I tillegg kanskje ta reisen når det passer Lufthansa og ikke når kunden ønsker det.
  Lurer på om noen av billettkjøperene ta dette til retten...

  SvarSlett
 2. Helt riktig behandlet av lufthansa.

  Regner med alle som bestillte billettene på forhånd forstod at det var en feil i systemet, hvis ikke fortjener de ikke engang gavekortet de fikk som 'plaster på såret' de selv hadde kuttet opp.

  SvarSlett
 3. Mulig det Thomas, men om det er juridisk holdbart, det er ikke sikker...

  SvarSlett
 4. Vet at de fleste som kjøpte billetter til denne vanvittige lave prisen jobber i SAS og andre flyselskaper, og de burde ihvertfall vite at dette måtte være en feil i systemene til Lufthansa. Så et gavekort på 690,- er en raus kompensasjon synes nå jeg......

  SvarSlett
 5. Ganske enig med Thomas her. Skal godt gjøres å kjøpe en billett til USA for 9,- i håp om virkelig å dra til USA for den prisen, mener jeg...

  SvarSlett

Drevet av Blogger.

Hot News

Blog Top Sites

Travel Blogs TopOfBlogs Local Directory for Atomic City, ID Blog directory Pagerank Top Travel (Things to Do) - TOP.ORG