Medienes stigmatisering av Ayia Napa?

Leave a Comment

Hvert eneste år før fellesferien tar tak, så kommer disse medieoppslagene om de "forferdelige sexorgiene" som foregår nede i Sør-Europa (les: Magaluf,Ibiza,Hersonissos,Kos,Ayia Napa m.fl)

Hvert år står også det samme oppgulpet, om at det er helt texas, folk blir dopet ned,voldtatt, alle har sex med hverandre,gutter som jenter,eldre som unge, det er liksom ikke måte på.

Foreldre må ikke finne på å sende ungene sine nedover der - dop over alt, du blir tvunget til sexleker,alle går rundt ravende fulle døgnet rundt, ja det er livsfarlig!

Hele dette opplegget er patetisk fra VG,Dagbladet og Aftonbladet.

Ene fotografen til Aftonbladet hadde fått skikkelig grisejuling av noen lokale gorillaer der nede. Jeg skjønner de godt faktisk, slik media her hjemme stigmatiserer slike feriemål. Garantert at overbeskyttende foreldre her hjemme har knust en ungdoms store feriedrøm, etter å ha lest slike artikler.

Jeg var der nede i fjor i nesten 1 mnd (Ayia Napa) å opplevde aldri noe tull. Det er ingen som tvinger deg til noe som helst. Klart du slipper deg mer løs når du er på ferie å det ikke er noen å drite seg ut for. Alle gir mer faen, enten du er i Tyskland,England,Sverige eller på en camping på Møre.

Måtte bare få det ut...hehe

- La oss gla'folk for leve livet i paradis som Ayia Napa!
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Drevet av Blogger.

Hot News

Blog Top Sites

Travel Blogs TopOfBlogs Local Directory for Atomic City, ID Blog directory Pagerank Top Travel (Things to Do) - TOP.ORG