Hvorfor velge Ibiza som partydestinasjon?

Leave a Comment

Ibiza seiler som vanlig opp som den største partybyen i 2010. For mange ligger Ayia Napa, Magaluf og Playa del Carmen like høyt på lista, men tradisjonen med å dra til Ibiza vil tydeligvis ingen ende ta for nordmenn og harry engelskmenn. Her er en liste over argumenter som burde gi deg nok grunner til å vurdere Ibiza som din partydestinasjon i 2010.

2009 var en ganske dårlig år for Ibiza og antall besøkende redusert med en del prosent, noe som gjorde turistnæringen bitre. Det var noen rabatter å hente, både på hotell og charterreiser, mot slutten av sommeren, og du kan forvente at disse rabatter å fortsette gjennom hele sommeren 2010, med mindre finanskrisen skal gå helt av skaftet og klare å eliminere seg selv på veldig kort tid.

Du kan være heldig å møte på en av de mer kuriøse stedene på Ibiza - nemlig homsehovedstaden. Ibiza Town er hjem til mange av de homofile reisende som velger å legge ferien sin til sydlige strøk i sommermånedene. Besøk Sa Penya-området langs havnen for å oppleve den homofile siden av Ibiza. Forvent trange gater fylt med barer, nattklubber og et par
restauranter.

Det trengs ikke å letes godt for å finne det yrende nattlivet på Ibiza. Lekre damer, herlige barer med god stemning og mange andre som ønsker akkurat det samme som deg - å bli full sammen med andre likesinnede skandinaviere og engelskmenn. Ibiza går som "partydestinasjon nummer èn" hos mange, noe som på en måte er forståelig.


Ut over dette, så er det kanskje ikke så mye mer å si om Ibiza som partydestinasjon. Men det er absolutt verdt å prøve seg på en liten tur dit dersom du ikke allerede har gjort det. "Ibiza is the never ending party place!"
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Drevet av Blogger.

Hot News

Blog Top Sites

Travel Blogs TopOfBlogs Local Directory for Atomic City, ID Blog directory Pagerank Top Travel (Things to Do) - TOP.ORG