Playa del Carmen - et perfekt sted for fyll og festing!

Leave a Comment

De hvite strendene på Playa del Carmen har tidligere blir kåret til verdens beste strender å oppholde seg på, noe som blir veldig klart når du ankommer Mexico. Ikke bare har Playa del Carmen fine strender, men de har også et utrolig godt og yrende uteliv til manges store overraskelse. Det er hit ungdommen kommer for å feste når Cancun, Mexico ikke ligger på toppen av folks ønskeliste lengre!

Den hvite sanden under vannflaten gløder i rike nyanser av blått og turkis som bare finnes her på utvalgte steder av partydestinasjonen Playa del Carmen. Noen ganger i fjæra er så grunt at du kan gå hele veien ut til korallrevene som ligger og butter utenfor de hvite sandstrendene. Dette korallrevet er en skattekiste av dyreliv og koraller. Som du kan forestille deg, dykke og snorkle er to av Playa del Carmens beste aktiviteter, noe du kan kombinere med at stedet er en herlig partydestinasjon!

Playa del Carmen er perfekt posisjonert rett ved partydestinasjonen Cancun. På Playa del Carmenss nordlige kyst, ligger Coco Beach. Coco Beach er nydelig, og et flott sted å gå hvis du ønsker å unngå folkemengden. Her finner du alt fra beach partys til avslappende dager med kritthvit strand, turkis vann og herlige mennesker. Playa del Carmen kan absolutt anbefales som partydestinasjon!
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Drevet av Blogger.

Hot News

Blog Top Sites

Travel Blogs TopOfBlogs Local Directory for Atomic City, ID Blog directory Pagerank Top Travel (Things to Do) - TOP.ORG