Ayia Napa har verdens beste uteliv!

Leave a Comment

Mange mener at Ayia Napa på Kypros har verdens beste uteliv. Og nå som partyferieguiden Partyferie.com har fastslått nettopp dette i sin nye artikkel, så er det kanskje ikke det helt store spørsmålet lengre.

Fyll, fest og tilfeldig sex preger hverdagen på Ayia Napa om sommeren,og dette er med på å tiltrekke seg enorme mengder festklar ungdom som benytter seg av disse tingene. Et utdrag fra artikkelen "Ayia Napa - verdens beste uteliv" kommer her;


"Tusenvis av nordmenn, svensker og dansker reiser årlig til feriedestinasjoner der du finner billig øl, ungdommelig stemning og verdens villeste uteliv. Ayia Napa på Kypros blir ofte sett på som den store vinneren blant stedene ungdom ferierer i sommermånedene. Tabloidavisene skriver årlig side opp og side ned om fyll, tilfeldig sex og ville fester med stupfull ungdom – ofte med veldig god grunn."

For å lese hele artikkelen og hele begrunnelsen om hvorfor Ayia Napa har verdens beste uteliv, så blir du nødt til å besøke Partyferies nettsider. Skriv gjerne en kommentar hvorvidt du er enig/uenig, slik at det blir en liten diskusjon rundt det.
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Drevet av Blogger.

Hot News

Blog Top Sites

Travel Blogs TopOfBlogs Local Directory for Atomic City, ID Blog directory Pagerank Top Travel (Things to Do) - TOP.ORG