Utelivet i Warszawa - verdt å oppleve

Leave a Comment

Som mange andre, så har jeg noen byer på samvittigheten hva angår festing i de virkelig store byene i Europa. Moskva, København, Amsterdam og nå til slutt... Polens Warszawa. Og for en opplevelse det er å komme til en av de fattigste byene i Europa og oppleve et uteliv som er helt sinnsykt!

Warszawas uteliv er noe av det bedre jeg har opplevd. Lettkledde damer, utrolig mange diskoteker å oppleve, en sinnsyk stemning blant polakkene og haugevis av turister som var klare til rett og slett å ta byen med storm. Det er ikke rart at Warszawa ofte går under navnet "partyhovedstaden i Øst-Europa".

Jeg og min kone dro på ferie til Warszawa for å nyte kalde pils og drukne i usympatiske øst-europeere. Nok om det siste - de fikk vi oppleve på veldig nært hold, for å si det sånn. Men når natten nærmer seg og folk er på vei ut i gatene, så er det ingenting som er bedre enn å dra på ferie til Warszawa. Utelivet i Warszawa er nok blant de beste i verden - og det er ikke tull engang.

Lonely Planet utgir hvert år en liste over de mest besøkte partystedene i Europa, og Warszawa kom på en klar andreplass etter partykongestedet Amsterdam. Og om vi innrømmer at det mest er hasj og billige kvinner som får folk til å dra til Amsterdam, så står vi igjen med Warszawa sitt uteliv som Europas beste (!)! Det hadde du nok ikke trodd for et par år siden.
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Drevet av Blogger.

Hot News

Blog Top Sites

Travel Blogs TopOfBlogs Local Directory for Atomic City, ID Blog directory Pagerank Top Travel (Things to Do) - TOP.ORG