Fem grunner til å ikke dra til Alanya på sydenferie

Leave a Comment

Her får du servert 5 relativt ferske og gode grunner til å ikke velge Alanya som sted for sydenferien din. I år 2010 har Alanya pådratt seg et ganske rufsete rykte som et sted der mennesker uten moralsk tankegang ferdes. Det har også vært en del voldtekter i Alanya, noe som gjør at det kanskje ikke er like interessant å dra til Tyrkia nå som det har vært tidligere. Her er fem gode grunner til å ikke velge Alanya som sydenmål i hvert fall:

1. Mange voldteker. Det er faktisk Alanya som topper voldtektsstatistikken i hele Europa, noe som bør være grunn i seg selv til å ikke velge Alanya som sydendestinasjon.

2. Korrupt politi. Tyrkisk politi har sjelden fått skryt fra utenlandsk hold - med god grunn...

3. Flere gutter enn jenter. Dette kan være avskrekkende både for jentene og guttene her hjemme i vesten. Mange lokale gutter søker seg ut i Alanyas uteliv for å jakte på blonde kvinner, noe som gjør at ikke alle får det like lett ute på byen i Alanya...

4. Ofte rasistisk motiverte tyrkere som drar på byen i Alanya. Mange av de innfødte som drar på byen i Alanya har et litt snevert syn på mennesker med blondt hår og blå øyne. Dessverre fører det ofte til underkastelse i form av slosskamper og voldtekter.

5. Dyrt å fly til Tyrkia. Du kan jo sammenlikne prisene på forskjellige flyselskaper, og se hvor mye dyrere det er å dra til Tyrkia enn for eksempel til Magaluf i Spania. Egentlig litt rart at tyrkerne har klart å opprette en partydestinasjon i et land som er så langt unna Skandinavia.

Om du ennå ikke er fraskrekket tyrkernes milde mottagelse i Alanya, så anbefaler jeg at du leser en artikkel som er skrevet på Partyferie.com .
Next PostNyere innlegg Previous PostEldre innlegg Startsiden

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

Drevet av Blogger.

Hot News

Blog Top Sites

Travel Blogs TopOfBlogs Local Directory for Atomic City, ID Blog directory Pagerank Top Travel (Things to Do) - TOP.ORG